AM FINLAND OY

AM Finland Oy tarjoaa markkinoiden parasta ja moderneinta 3D-teknologiaa moniulotteisten ja kestävien metallikappaleiden valmistukseen. Meiltä saat Suomessa valmistetut ja laadukkaat metallitulosteet nopealla toimituksella.

http://www.amfinland.fi

CCUSTOM

CCustom on nuori ja kasvava yritys, joka tarjoaa uudenlaista suunnitteluvoimaa metalli-, ja elektroniikkateollisuuden toimialojen mekaniikkasuunnitteluun. Meidät on luotu palvelemaan asiakkaitamme. Teemme sen vuosien suunnittelukokemuksella eri teollisuudenaloijen että organisaatioiden toimintatapojen tuntemuksella.

http://www.ccustom.fi

DESIGN HEINO JUKARAINEN

Yrityksen pääasiallinen toimiala on teollinen muotoilu, suunnittelu sekä tuotekehityspalvelut. Teen myös 2D-suunnittelun ja mallinnuksen siirtämistä 3D-tasolle, CNC-ohjelmointia mastercamilla, käyntikorttien ja logojen suunnittelua sekä valokuvausta ja siihen liittyviä kuvien muokkaus/manipulointi -tehtäviä.

www.heinojukarainen.fi/

MATERFLOW OY

Materflow on 2013 perustettu 3D–tulostuksen erikoisosaaja. Asiantunteva tiimimme yhdistettynä laajaan yhteistyöverkostoon takaavat rajattomat mahdollisuudet ja nopeat toimitukset — varmalla laadulla. Valmistamme niin pienoismallit, prototyypit, varaosat kuin lopputuotteet yksittäiskappaleina tai pienissä sarjoissa tarpeidesi mukaisesti.

www.materflow.com

PRODUCTION SOFTWARE

Production Software on teollisuusyrityksiä palveleva ohjelmistotalo. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä saamaan enemmän irti tietokonejärjestelmistään. Tätä tarkoitusta varten toimitamme asiakkaillemme sekä ohjelmistoalan neuvontapalveluja että
SMARTMES®-valmistuksenohjausohjelmistoja.

www.productionsoftware.fi

SMARTUP OY

SmartUp palvelee Sinua mm. seuraavissa asioissa:
- Asiakkuusajatteluun liittyvät yrityskoulutukset ja kehittämisprojektit
  (tuotteistaminen, asiakasarvon perustelu, palveluprosessien kehittäminen)
- Henkilöstön kehittäminen ja motivointi
  (osaamisen johtaminen, career management)

www.smartup.fi

YHTEISTYÖKUMPPANIT

Oman verkostomme lisäksi R&D Network Lahti ry tekee tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien tahojen kanssa:

Mekatroniikkaklusteri

LAKES ja Lahden Mekatroniikkaklusteri järjesti 23.8.2011 verkostoitumisillan jäsenilleen Messilän kartanossa. Siellä pieni joukko sai kimmokkeen yhdistää voimansa ja ryhtyä yhteistyöhön, joka olisi konkreettista – ei pelkkää puhetta tai muistiinpanoja paperilla. Näin sai alkusysäyksensä R&D Network Lahti ry.